Blogs

Balans…

Iets wat we allemaal zoeken in ons leven; balans.

In je gezinsleven, in je werk en je favoriete hobby’s.

Vooral als we richting een nieuw jaar gaan, dan komen die struggles weer in zicht.

Want we willen allemaal alle ballen in de lucht houden, iets wat gewoon niet altijd lukt. Toch?

Of ben ik nu te eerlijk?

Neem mezelf als voorbeeld; de schoolrun. Het liefst ga ik naar school met mijn haar op de kam, make-upje op mijn gezicht en ook nog een leuk outfitje. Zodat je gelijk leuk bent voor de hele dag….

 Juist ja, dat word dus meestal de een grijp naar kleding die, punt één lekker zit en punt twee makkelijk aan schiet en dan dat haar nog, tja ik ben kapster, I know maar als dat even niet gaat zoals ik gedachten heb, dan gaat het gewoon jup! In een staart of knot. Oh ja en die make-up nog, nou ja dat komt later wel.

En het is ook niet dat ik te laat mijn wekker zet, want ik ben echt een ochtend mens, maar er loopt gewoon altijd wel wat tegen. Dat hoort er nu eenmaal bij, gelukkig geef ik er ook niet om, wel eens makkelijk de deur uit te gaan.

Al wil ik er liefst wel gezellig en leuk uit zien. Want zoals mijn baas vaak roept in onze salon: Je hebt geen lelijke vrouwen, alleen luie vrouwen. Ja daar valt niets aan toe te voegen ;P
Of eigenlijk wel want ja dan kom ik bij het puntje balans en afvallen, ook zo’n gevoelig onderwerp en die eeuwige strijd. Op dat punt val ik echt onder luie vrouw helaas. Sporten ik vind het leuk maar niet zo leuk dat ik het dagelijks of wekelijks wil doen, op mijn eten stijl wil ik ook zeker wel letten en doe ik ook zeker… Maar dan kom ik weer bij het puntje, consequent ?

Hmmmm ja vooral als we dan krans (vriendinnenavond) hebben met mijn vriendinnen, dan laat ik het ook even wat sneller de touwtjes vieren. En tegenwoordig heb je dan ook nog wel eens kritische dochter in huis lopen, die doodleuk zegt; Ehh moeder …..? (Iets met een buik of een kont) De rest mogen jullie zelf invullen ?

En laatst had ik dus weer een goede dag qua gezond eten, zit ik lekker aan een cracker met wat light beleg erop, zegt mijn allerliefste dochter; Moeder, is dat het enige wat je eet? Daar kun je toch niet op leven??! ? Zucht…. daar ging mijn motivatie weer….

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.