Blogs,  Mariska

Favorites

Ken je ze al? De ampullen van Dr. Grandel. Een droom. Ik zweer het je. Geloof me, als je een feestje hebt, een avondje uit, een oppepper voor je huid, een lekkere boost dan zijn deze ampullen een uitkomst. Je hebt ze in diverse soorten van een Hydro Active, Collageen, Beauty Date, Instant Smoother en ga zo nog maar even verder. Ik kocht ze bij Salon Tjerkje.

Ik hou van eten. Van lekker eten maar niet van het standaard voor-, hoofd- en nagerecht. Laatst was ik in Amsterdam en kwam de Foodhallen binnen. Nou ben ik in Madrid al enkele keren in Mercado de San Miguel geweest en mijn hartje ligt daar. De sfeer, de ambiance, het eten!! Nu is Amsterdam ook een Foodhal rijker sinds enkele jaren en alleen de locatie al vind ik super tof!

Het is gevestigd in een oud station en zo gaaf gedaan! Echt iedereen kan hier iets vinden naar zijn of haar keuze. Van sushi, burgers van The Butcher tot aan Mexicaans, Aziatisch of Spaans. You name it en je vind het er. Heerlijk borrelen met vrienden en eten. Wat wil een mens nog meer?

Ik ben een vakantie aan het zoeken. Eigenlijk zoek ik chronisch vakanties want ik heb altijd de behoefte om op weg te gaan. Echter ontbreken me de financiën maar ik blijf zoeken. Omdat ik zwanger ben en hopelijk volgend jaar een klein poepend en drinkend kind in mijn armen mag houden wil ik het mezelf niet te moeilijk maken. Toen Jae klein was zijn we op vakantie gegaan naar Zakynthos. Hotel Aqua Bay. Een kleinschalig hotel met een heerlijke keuken. Het mooiste was dat we een kamer aan een privé zwembad hadden. Dus wanneer de kleine op de kamer onder de airco sliep lag deze mama heerlijk te genieten aan het zwembad met een drankje. Dit jaar toch maar een herkansing?

 

 

Echtgenote en moeder van Jae (6) en Jack (1)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.