Blogs,  Mariska,  Village Moms

Oud.

Een nieuw jaar hebben we gekregen waarin we allemaal hopen ouder te worden, toch? Het is best wel gek, we willen allemaal ouder worden maar niet “ouder” worden. Volg je me nog?;) Dit jaar hoop ik de leeftijd van 35 aan te mogen tikken. Wel een dingetje hoor want daarna ga ik richting de 40! En op mijn leeftijd schrijf ik een blog op een pagina voor jonge moeders. Hou op met me!

Ouder worden gaat in ieder geval gepaard met uiterlijke aftakeling. En na research bij mijn oma van ruim 88 blijft dat ook zo. In je hoofd blijf je namelijk altijd hetzelfde. Diezelfde oma is bloedje knap en heeft nog nooit een makeupje gedragen. Neem dan mij of wij allemaal schat ik zo een klein beetje in..

Onze haren worden er op los gekapt, gekleurd en gedaan, alles! In de zomer doen we net alsof de zon ons haar heeft gekust door een lading highlights er in te smeren. Of we doen het tegenovergestelde en verven het grijs want dat is megaatje hip:) Maar.. we willen niet oud lijken! Onze wenkbrauwen hebben tegenwoordig hun eigen kapsalon want een beetje wenkbrauw heeft een eigen browbar. Brows on fleek is ons credo:)

De huid kan ook wel wat hulp gebruiken dus smeren we elke ochtend getrouw uit een potje. Een potje voor de ogen, een potje voor de hals, een potje voor de overige delen en een serumpje als ondergrond want de potjes moeten wel goed hechten. Even in laten trekken voordat we aan de slag gaan met onze minerale make up. Want ja op mijn leeftijd moet je kwalitatief goede producten hebben anders slibt de huid weer dicht:(

De krultang warmt ondertussen op want de extensions die in onze haren gevlochten of gebrand zijn moeten ook in de steigers. Verdikkeme, zou ik bijna de skin voor skin capsule vergeten want die zorgt ervoor dat ik natuurlijk en zonder rimpels een happy shining face krijg, halleluja! Waar zou ik zijn zonder de skin voor skin.

Precies op tijd (of net te laat in mij geval) de deur uit in onze sportoutfit want ja de booty heeft ook onderhoud nodig. Getrouw doen we 2 a 3 keer per week onze squads en dead lifts in de sportschool en zweten we onze crempjes weer van onze face. De buikbillenbenen groep is ondertussen ook gestart en aan het gepuf te horen worden er flink wat sixpacks gecreëerd. Eenmaal thuis eten we een verantwoorde rijstwafel met avocado en drinken we een glaasje water met citroen om zo de vetverbranding te stimuleren. De hippe sportkleding wordt verruild voor een trendy jurk met bijpassend jasje. Megaatje hip! Totdat de plaatselijke kledingwinkel weer om de hoek komt kijken met een nieuwe collectie. Die trendy jurk is echt megaatje stom.

Dezelfde middag maken we snel nog een afspraak voor onze gellakbehandeling voor onze nagels want say yes to the nails on fleek! De voetjes worden ook gelijk gedaan want we hebben afgesproken dat er deze week ook baantjes getrokken moeten worden in het zwembad om onze shape te behouden. Maar voordat we daar aan toe zijn snel een laser / ipl behandeling voor ongewenste haargroei. Dat we een dode marmot op onze hoofd laten implanteren betekent nog niet dat de dode marmot zijn vriendjes een feestje mogen bouwen onder onze oksels en tussen onze benen. Kleed je maar uit en wax en laser er op los tot je de billen hebt van een pasgeboren baby! Lachen als een boer met kiespijn. 

Zei ik lachen? Een beetje kritisch kijken geeft de inzicht van een orthodontist. Girl you need facings! Of een nachtbeugeltje in ieder geval! Doe er gelijk een bleekje bij dan zijn je tanden ook weer on fleek. 

Ouder worden gaat niet zonder slag of stoot, toch? En toch mijn oma heeft het gedaan en ze is een beauty. Oma deed al een “Alicia Keytje” voordat mevrouw Keys überhaupt bestond.

Oud word je alleen tussen je oren. Be the happy you met je lachrimpels on fleek! Gelukkig 2019:) 

Echtgenote en moeder van Jae (6) en Jack (1)

2 reacties

  • Mardien

    Haha wat herkenbaar, en volgens mij heeft iedereen te weinig uren in een dag om dit ritueel vol te houden! In een gestolen half uurtje maar als voornemen om weer wat meer te lezen…. daar word je in ieder geval wat wijzer van….. als we nou eens gewoon langs elkaars ongewenste haargroei, saaie knoet, naakte gezicht en een iets- minder-strak lichaam heen kijken….:-) maken we het onszelf wel wat makkelijker….. en met een capsule-tje Skin for Skin per dag en een heerlijke outfit bij Klif vandaan, doe je het al best goed oe joe:-) op naar een gezond en liefdevol 2019 met veel leuke blogs van jullie ladies! X Mardien

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.