Food Love

Rumtaart van Alice.

suiker (naar eigen smaak)

2,5 a 3 kleine glaasjes bruine rum     
100 gram poedersuiker
2 pakken lange vingers
100 gram boter                
3 eidooiers       
2 pakjes slagroom      
water

Doe de poedersuiker, vanillesuiker, eidooiers, boter en 1 glaasje rum bij elkaar in een kom.
Mix dit minimaal 10 minuten. De crème is klaar als hij helemaal wit en dik is.

Ondertussen doe je 1,5 glaasje rum en 3 glaasjes water is een bakje.
Hier doop je de lange vingers 1 voor 1 in, met de ongesuikerde kant onder.
Je maakt een bodem van de lange vingers, maar hier leg je de gesuikerde kant onder. 

Als je de bodem van het blik helemaal gevuld hebt met lange vingers, smeer je hier je crème over uit, welke je net gemixt hebt. 

Vervolgens leg je weer een laag lange vingers over de crème, net zoals je op de bodem hebt gedaan.

Mix 2 pakjes slagroom met vanillesuiker en eventueel nog wat suiker naar smaak. Dit smeer je weer over de lange vingers

Strooi er wat vlokken overheen. Dek af met folie en laat minimaal een nacht in de koelkast staan.

Eet smakelijk!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.