Surf & Turf Salade.
- biefstuk
- gamba’s
- gemengde rucola
- avocado
- halve appel
- truffelmayonaise
- ketjap
- chilisaus
- knoflookpoeder
- wok olie
Marineer de gamba’s met wok olie, chilisaus, scheutje ketjap en knoflookpoeder. Kruid de biefstuk met zout en peper.
Snij de appel en avocado in stukjes. Doe de sla in een kom en zet aan met een scheutje olijfolie, peper, zout en een druppel honing. Voeg de appel en avocado toe.
Wok de biefstuk heel kort (zodat je biefstuk niet taai wordt) en voeg op het laatst een scheut ketjap toe. Giet de biefstuk over van pan in een vergiet. Wok in dezelfde pan de gamba’s. Voeg de biefstuk en de gamba’s toe aan de salade. Maak het af met een beetje truffelmayonaise en walnoten.
Je kan de salade uiteraard ook aanvullen met diverse soorten pasta.