Home Tour

Kinderkamer.

Bijna 2 jaar wonen we nu in dit huis en echt met alle plezier! Toen we de sleutel kregen hebben we in 4 weken tijd de basis gelegd voor deze woning wat in ons geval betekende: nieuwe vloer, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe muren, nieuwe leidingen en ga zo maar door. eigenlijk zijn alleen de buitenmuren en de trap blijven staan. Deze basis is onze start geweest. Ons huis komt nu steeds meer tot leven en dat vind ik zo leuk! Dit huis is voor ons echt een project en elke keer neem ik een andere ruimte onder handen. En dan bedenk ik weer een wijziging voor de vorige ruimte. Omdat je huis nooit af is. Het mijne in ieder geval niet.

Het eerste gedeelte van het huis wat klaar moest zijn was de slaapkamer van mijn dochter Jae. Heel simpel is het geworden met witte muren en een houten vloer. Er staat een oude locker die dienst doet als kledingkast. Deze heb ik in de antracietgrijs laten spuiten. Leuk feitje is dat deze locker dienst heeft gedaan op een inmiddels gesloten vliegveld van defensie. De naamplaatjes hiervan zitten nog binnenin bevestigd.

Er is ook een chill hoekje met een grote poef. Deze is van VT wonen en heb ik eigenlijk gekocht voor in de woonkamer maar op haar kamer staat de poef veel leuker! Er bovenop allemaal verschillende kussen met als hoofdtint roze.

In een ander hoekje van haar kamer staat een klein tafeltje met stoeltje. Deze heb ik gevonden toen ze beide nog donkerbruin waren bij kringloop Waypoint. Beiden heb ik wit geverfd en het blad van het tafeltje en de zitting heb ik oud roze geverfd. 

 

Echtgenote en moeder van Jae (6) en Jack (1)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.