Home Tour

Op zolder met Anke.

Anke en Jan Marten wonen in het oude dorp. Leuk detail van hun woning is dat hier vroeger de bes (oma) van Jan Marten woonde. Het hele huisje hebben ze helemaal gerenoveerd maar de zolder lieten ze even voor wat het was.

Met een derde kindje op komst kwam het project zolder in een sneller vaarwater en ging Jan Marten aan de slag. Hij heeft eerst een inloopkast gemaakt voor alle spullen die je niet wilt zien maar toch moet bewaren. Op de overloop zijn schuifkastjes gekomen voor Anke haar hobbyspulletjes. Ook hebben ze hier een bureau geplaatst waar Anke vaak te vinden is met haar naaimachine.

Aan de andere kant van de zolder is een slaapkamer gemaakt voor hun oudste dochter van inmiddels 5 jaar. Deze dame is gek op unicorns en prinsessen! Anke heeft dit heel leuk terug laten komen in de accessoires.

De speeltafel is van Ikea maar Anke heeft hier een stoere touch aan gegeven door er andere handgreepjes op te plaatsen. Dezelfde handgreepjes vind je terug op de kasten. De stoeltjes zijn marktplaats vondsten en zijn afkomstig uit een oude school. 

Het wiegje is een erfstuk. De moeder van Anke heeft deze van haar moeder gekregen en nu staat deze te pronken op de schitterend verbouwde zolder! Anke heeft het wiegje helemaal zelf bekleed en van lieve stof een hemeltje en bijpassend dekbedje gemaakt. 

Wat een fijne plek is dit geworden voor moeder en dochter!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.