Village Guests

Klif 18 door de ogen van een klant.

Weet je wat het is met die winkel? Het is te. Het is te mooi. Het is te leuk. Ik trek het gewoon niet. Mijn auto vertoont zelfs dwangmatige trekjes als we richting het dorp rijden. Zomaar, zonder erg, gaat het stuurtje richting de haven en zomaar, heel gemakkelijk sta ik geparkeerd voor de deur. En dan sta je daar, hou je zelf dan maar eens in. Het is gewoon niet leuk meer. Ik zweer het je.

Mrs. Nikkie herself staat, als je het treft, te shinen in de winkel. Deze dame tovert de ene collectie na de andere collectie uit haar creatieve vingertjes. Mrs. Taylor mag hier trouwens ook graag aan mee doen. De ene flierige stof na de andere drappeer je als een mooi nieuw velletje om je heen.

Mr. Levi’s kijkt achterom want de derrière waarvoor we zo hard sporten mag ook gezien worden. Sorry Mr. Levi’s als je een Mrs. Bent, maar ach, wat maakt het nog uit these days?

En dan.. ja dan ben ik van slag. Nou niet van slag maar OP slag verliefd. Voor mij het mooiste plekje van de winkel. De chesterfield bank. Oh wat vind ik dit een fijn plekje. Ik hou er van, echt waar. Want weet je wat het is met die bank? Niet omdat deze zo fantastisch is, al geef ik gelijk toe dat mijn interieurhartje hier ook sneller van gaat kloppen. Het is omdat je vanaf daar het beste zicht (mocht Emma of Babette geen last hebben van veranderdrift want dat hebben ze nog wel eens) hebt op de collectie van Maison Scotch. En je kan mekkeren wat je wilt maar hier gaat het om. De parel van Klif 18. En altijd nog in mijn maat. En daar baal ik soms zo van want niet alleen mijn hart trekt dit niet, ik weet ook dat mijn banksaldo dit niet trekt. Iedereen die me kent weet dat ik altijd balanceer tussen leven of dood qua financiën en dit is  duidelijk een gevalletje richting de rooie cijfers, BAM! Maar hey, wel in stijl. Ik bedoel maar.

En dan is het gebeurt met je. Want Mrs. Bronx en Mr. Vans zijn ook knap vertegenwoordigd hier dus ik zet de kers niet op de taart maar aan mijn voetjes. Je zweeft richting de kassa.

Tenminste… als ik alleen bent. Ik kijk om me heen of mijn mannelijk gezelschap in de auto is achtergebleven? Helaas voor mij en mijn banksaldo is dit niet het geval. Halleluja! Wie komt er aan de andere kant van de winkel uit een pashokje gelopen? Wat is hij knap in dat pak van Jack & Jones! Happy Socks aan z’n feetjes te statementen en check die billen! Check die billen! Die liggen ongegeneerd te pronken in de Muchachomalo boxer! Ik ben nog verliefder dan dat ik al was!

Omdat we toch lekker in deze flow sprankelen doet meneer er nog een schepje bovenop en kiest een sexy jeans van Cast Iron met een hippe sweater van Kultivate. Ik vreet hem op.

Wat voelen we ons weer heerlijk prachtig met onze nieuwe outfits! Onderweg naar de kassa struikel ik bijna over het nieuwe uitgestalde servies van YaYa. Onhandige kluns die ik ben. Komt me trouwens goed uit want ik heb nog nieuwe bordjes nodig. Die gaan dus ook mee richting thuis.

Het stempelkaartje zit weer vol en kan worden ingeleverd voor een leuke korting, altijd fijn zeg ik! En omdat ik dan toch winst maak kies ik een mooi sieraad uit dat perfect past bij mijn nieuwe outfit.

Me is so happy. Happy happy happieerst.

Trouwens nog 1 dingetje: ondanks dat die meiden die er werken allemaal veel te knap zijn, echt veel te mooi, niet eerlijk verdeeld op deze wereld gewoon, zijn ze echt ontzettend aardig en ook nog eens behulpzaam! Want ik heb er een gigantische bende van gemaakt bij die pashokjes! Echt dat wil je serieus niet weten maar ik kreeg alleen maar lieve glimlachjes en een heerlijk kopje koffie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.